vrachtwagen

Eigen transportdienst

Met 7T kunt u ritten gebruiken als planning voor de eigen transportdienst. Via een vinkje bij de leverwijze geeft u aan dat deze via de ritplanning moet lopen.

De ritten kunnen met de hand worden aangemaakt of vanuit een dag/weekschema automatisch worden gegenereerd. In deze ritten kunnen verkooporders, inkooporders en transportorders worden opgenomen met leverwijzen waarbij staat aangegeven dat deze via de ritplanning gepland moeten worden. Transportorders zijn handmatige transportopdrachten om bepaalde zaken op te halen of weg te brengen.

Voor de verkooporders kunt u zelf bepalen of u de ritplanning voor het picken wilt afhandelen of tijdens/na het picken. De klanten die het vooraf doen sturen hun picklijsten ook min of meer aan via de ritplanning. Als een rit wordt vrijgegeven schieten alle picklijsten op de juiste plek het picklijstenscherm in. Alle picklijsten voor de rit die het eerste weg moet staan bovenaan. Op de picklijst wordt dan ook vaak een verzamellocatie getoond, waar de orderpicker/inpakker alle goederen voor die rit mag verzamelen. In de rit kan ook een transportmiddel en een chauffeur worden opgenomen.

Wilt u meer financieel inzicht in de ritten en/of wilt u laadtijden, rijtijden en wachttijden bijhouden en een inkooporder en verkooporders genereren, dan is de ritplanning mogelijk meer iets voor u.

Lees meer over de logistieke oplossing voor ritplanning

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid