Software kopen

Het belangrijkste bij het aanschaffen van software is de functionaliteit. Als de functionaliteit van de software aansluit bij uw eisen en wensen, dan wordt de vraag actueel hoe u de software wilt gaan afnemen en waar de software fysiek geïnstalleerd moet worden.

Algemeen

Om te beslissen wat voor u het beste werkt, zijn er feitelijk maar 2 keuzes:

  • Wilt u de software kopen of huren
  • Waar wilt u de software laten installeren, op uw eigen netwerk (On Premise) of op een externe locatie (in de Cloud)

Hierbij zijn alle combinaties bij 7T mogelijk. Tegenwoordig wordt ook vaak de term Saas gebruik (Software as a service), dat is niets anders dan de software huren waarbij de software op een externe locatie draait.

7T biedt alle mogelijkheden en zal deze graag met u bespreken.

Kopen

Als u besluit om de 7T licentie te kopen, dan wordt het licentiebedrag in een aantal delen voldaan. Een deel bij opdracht, een deel als de software voor u wordt geïnstalleerd en het laatste deel als u de software daadwerkelijk voor operationele doeleinden gaat gebruiken.  Op deze manier hebben alle partijen er belang bij om het project zo snel en soepel mogelijk af te ronden.

Een voordeel van kopen is dat de afschrijving van de aanschaf stopt, terwijl de huur blijft doorlopen. Als uw intentie is om 7T langer dan 5 jaar te gaan gebruiken, dan is het in dat opzicht misschien beter om te kopen.

Als u besluit uw 7T licentie te kopen, dan kunt u nog steeds kiezen om in de cloud te werken of on-premise.

Voor meer informatie

Wij gebruiken cookies Melding sluiten, u gaat akkoord met ons cookie-beleid