Electro Cirkel Retail B.V. & Electro Cirkel Marine & Industries B.V.

Electro Cirkel Retail B.V. & Electro Cirkel Marine & Industries B.V.

Lampen in alle vormen en maten vormen het hart van het assortiment van Electro Cirkel, maar zij leveren ook aanverwante elektronische apparatuur van batterijen tot meetinstrumenten, van zekeringen tot kabels en van huishoudelijke apparaten tot telefonie. En vrijwel allemaal uit voorraad. Zij hebben een eigen fabriek in Nederland en werken nauw samen met diverse fabrikanten in China. Voor Electro Cirkel zijn flexibiliteit en slagvaardigheid van groot belang. Dit sluit precies aan op de sterke punten van 7T. Daarom werkt Electro Cirkel al meer dan 15 jaar met 7T ERP.
Maak kennis met Electro Cirkel

Neko Ship Supply

Neko Ship Supply

Met kantoren in Rotterdam en Algeciras is Neko een belangrijke leverancier van maritieme dienstverlening aan scheepseigenaren, scheepsmanagers en cateraars. Alle vragen van vrachtschepen, cruiseschepen, (mega)jachten en de offshore worden opgepakt en uitgevoerd. Service, kwaliteit, veiligheid en het milieu zijn kernfactoren in hun aanpak. Zoals zij het zelf aangeven zorgt hun professionele en ervaren team samen met de geavanceerde software van 7T ervoor dat zij een hoge kwaliteit kunnen leveren tegen goede prijzen.
Maak kennis met Neko Ship Supply

Anich Dairy (Shanghai) Co., Ltd

Anich Dairy (Shanghai) Co., Ltd

Anich Dairy streeft ernaar om de beste zuivelproducten die Europa te bieden heeft naar China te brengen. Momenteel importeren en distribueren zij een reeks kazen uit Nederland, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Italiƫ, Engeland, Denemarken en Duitsland. De producten zijn overal in China te vinden, zowel in de detailhandel als in de foodservice.