7T software bestaat 20 jaar... naar de notaris!

Het leek ons leuk om dit jaar op 3 momenten terug te blikken op ons oprichtingsjaar 2002. Het voelt dan ook wel een beetje als een jongensboek om met 7 mensen een wild plan te hebben en dat dan gewoon uit te voeren. Te beginnen in een slaapkamer van een appartement op de Kop van Zuid in Rotterdam en dan nu 20 jaar later terug te kijken en te zien dat de ideeën die we toen hadden eigenlijk heel goed zijn uitgepakt.

Dit drieluik sluiten we vandaag op 10 oktober af. Op 10 oktober 2002 kwam de ontwikkeling van de software echt op stoom. De planning was om in 1 tot 2 jaar tijd een robuust, volwassen en compleet ERP systeem te bouwen. Ook weer terugkijkend kunnen we concluderen dat dit gelukt is, want 1 maart 2004 is Electro Cirkel live gegaan met ons 7T ERP systeem. Wij zijn er natuurlijk super trots op dat Electro Cirkel Retail en Electro Cirkel Marine & Industry 18 jaar na dato nog steeds met 7T ERP werken.

Waarom sluiten we dit op precies 10 oktober af? Dit is de datum waarop alle 7 de oprichters zich melden bij Van den Eijnden & Koster Notarissen om met een serie handtekeningen 7T software bv definitief op te richten. De al vaker gebruikte uitspraak “Nu beginnen we pas echt” past hoe dan ook het beste bij dit moment!