Electro Cirkel Retail opent Calex Experience center in hartje Rotterdam

Het eerste Calex Experience Center heeft op 2 oktober haar deuren officieel geopend in het centrum van Rotterdam. Het betreft een tijdelijk concept waar iedereen welkom is om zich te laten inspireren op het gebied van verlichting. De inrichting volledig verzorgd door een team van stylisten en lichtexperts om een sfeer neer te zetten die voor vele interieurs geschikt is.


Het pand aan de Coolsingel 97, een bekende straat voor winkelliefhebbers, is gedurende 6 maanden 7 dagen per week geopend. Een plek waar het Calex portfolio volledig tot zijn recht kan komen. Van functionele lampjes tot diverse collecties in decoratieve verlichting en niet te vergeten een compleet SMART Home assortiment.

In een jaar waarin beurzen geen doorgang kunnen vinden en klantbezoeken worden beperkt is het belangrijk om als merk creatieve oplossingen te bedenken zodat toch iedereen kennis kan maken met de producten. Zodoende is het idee ontstaan om het Experience Center te openen, waar zowel de consument als klanten kennis kunnen maken met de nieuwste collectie. Er is extra groot uitgepakt als het gaat om de inrichting etc.

Elektro Cirkel is de op één na grootste lampenfabrikant van Nederland. Het bedrijf bezit een marktaandeel van 22 procent, goed voor zo een tientallen miljoenen lampen per jaar.

Klik hier om de video van het Experience Center te bekijken