Proios maritime kiest voor 7T software

Op woensdag 11 mei 2022 is er een kick-off meeting geweest bij Proios Maritime.
Alex Veldhuizen en Kevin van Doorn hebben namens 7T software kennis gemaakt met de key-user groep van Proios Maritime. Samen zullen ze de komende maanden aan de slag gang om Proios Maritime over te laten stappen op de automatiseringsoplossingen van 7T software.

Met hard werken en uitstekende relaties met rederijen over de hele wereld heeft Proios Maritime een niveau bereikt waarop het een marktleider is geworden onder maritieme leveranciers in Europa.
In de jaren 90 kwam er een tweede generatie bij het bedrijf en dit maakte het mogelijk om de scala aan activiteiten binnen het bedrijf te vergroten. Hierdoor is het bedrijf in januari 2005 verhuisd naar een nieuw en ultramodern gebouw. “Vanuit de kantoren in Antwerpen kunnen we schepen in heel Europa in de kortste tijd bevoorraden met onze eigen koelvloot of in samenwerking met ons toegewijde transportbedrijf” vertelt Nicolas Proios enthousiast. “Uitgerust met 13.000m² aan magazijn oppervlakte, 1.050 m³ aan koelruimtes en 2.100 m³ aan diepvriesinstallaties hebben wij de meeste producten gewoon op voorraad. Wij zijn hierdoor meer dan uitstekend geoutilleerd om onze klanten snel en “vers” te bedienen.

Met 7T software halen wij een automatiseerder in huis die zijn sporen in de shipchandler branche ruimschoots heeft verdiend. Gedurende het voortraject raakte ik steeds meer overtuigd van de automatiseringsoplossingen en de deskundigheid van de mensen van 7T software. Ik weet zeker dat onze organisatie door inzet van 7T ERP nog sneller, effectiever en daardoor ook efficiënter zal worden” aldus Nicolas Proios.