Vacature Projectleider ERP software


7T software is een modern en groeiend automatiseringsbedrijf.

Momenteel zoeken wij iemand, die samen met onze andere projectleiders en consultants, energie krijgt van het succesvol afronden van onze complexe automatiseringsprojecten. Ben jij die technische en communicatief vaardige duizendpoot, lees dan zeker verder.

Wij zijn per direct op zoek naar een:


Projectleider ERP softwareWerkzaamheden
Je bent, samen met onze overige projectleiders, verantwoordelijk voor de uitvoeren van projecten bij bestaande en bij nieuwe klanten. Via de nieuwe klanten bouw je een eigen klantenportfolio op.

Wensen van jouw klanten moet je kunnen omzetten naar een functionele beschrijving voor de klant en een technische beschrijving voor de programmeurs. Vanuit een calculatie breng je zelf offertes uit naar je klanten.

Verder ben je samen met de consultants verantwoordelijk voor het testen van software aanpassingen, voorbereiden en uitvoeren van conversies, inrichten van de software, ontwikkelen van formulieren en lijsten en het opleiden en begeleiden van onze gebruikers.

Gedurende deze trajecten moet je er ook voor zorgen dat het project binnen de gestelde budgetten blijft.

De functie is dus heel breed en bevat uitdagingen op het technische, commerciële, financiële en communicatieve vlak.Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een technische en communicatief vaardige allrounder met ervaring op het gebied van ERP software systemen. Ons werkgebied is Nederland en Vlaanderen. Vanwege het internationale karakter van onze klanten is het wel noodzakelijk om zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed te beheersen. Wij zoeken een fulltimer (40 uur), maar parttime is bespreekbaar.

Een projectleider moet daarom minimaal aan de volgende eisen voldoen:

 • Een afgeronde opleiding in de informatica of relevante werkervaring
 • Inzicht in de werking van administraties van handelsbedrijven
 • Goede communicatievaardigheden op verschillende management niveaus (midden- en hoger management)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Rijbewijs (B)

Kennis van Crystal Reports is een pré.


Wat kun je van ons verwachten
Bij 7T vind je een plezierige en informele werkomgeving. Buiten interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden, stimuleren wij trainingen die je op eigen initiatief wilt volgen. Je werkt in een goed bereikbare, moderne kantooromgeving in Rotterdam, maar veel van onze mensen werken ook gedeeltelijk thuis.

Verder bieden we jou als projectleider:

 • Een jaarcontract overgaand in een vaste aanstelling
 • Een marktconform salaris
 • Een lease auto
 • 26 vakantiedagen + 6 ADV dagen
 • Thuiswerk mogelijkheden
 • Faciliteiten om thuis te kunnen werken als een smartphone, laptop en softphone
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a.:
  Pensioenvoorziening, 100% betaald door 7T software
  WIA verzekering, 100% betaald door 7T software
  WIA Excedent verzekering, 100% betaald door 7T software


Wie zijn wij
7T software bestaat ruim 20 jaar en ontwikkelt, verkoopt en implementeert een eigen ERP systeem onder de naam 7T ERP. Op dit moment werken wij bij 7T software met 15 mensen. Met ons eigen ERP systeem leveren wij complete automatiseringsoplossingen voor handelsbedrijven. Hierbij hebben we speciale aandacht voor bepaalde branches, zoals scheepvaart, dranken, zuivel, douane, gevaarlijke stoffen, logistieke dienstverlening. Binnen de nichemarkt van de scheepsleveranciers (shipchandlers), zijn wij marktleider.

Veel van onze klanten bevinden zich in Nederland en België, maar via hoofdkantoren in deze landen wordt 7T ERP ook gebruikt in Spanje, Engeland, Duitsland, Zwitserland en China.


Sales- en Marketingmanager Berry Bodano
"Sinds november 2017 werk ik met veel plezier bij 7T software. Ik ben verantwoordelijk voor het identificeren en actief benaderen van bedrijven die met onze applicatie efficiënter en effectiever kunnen gaan werken. Het succes van onze organisatie begint bij het welzijn van onze medewerkers. Insteek is om vooral lekker te werken en daar worden wij als medewerkers ruimhartig in gefaciliteerd. Thuiswerkmogelijkheden, moderne communicatietools en trainingsfaciliteiten behoren allemaal tot het standaard pakket van een 7T-er. En dan nog maar niet te spreken over het jaarlijkse 7T pinksterweekend waarbij wij met onze gezinnen er op uit trekken in de Belgische Ardennen. Voor mij voelt 7T software als een warm bad waar ik nog lang niet uit wil stappen. Automatiseren is immers mensenwerk en zo voelt het ook echt bij 7T software."

We zijn blij te horen dat dit ook door Berry zo ervaren wordt, want dat is precies wat we willen uitstralen. Het past naadloos in ons motto: "Behandel je collega's en klanten zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden".


Geïnteresseerd?

Via onderstaande link kom je op onze contactpagina. Stuur ons jouw korte motivatie bericht waarom je op deze functie solliciteert.
Wij zullen dan zo snel als mogelijk contact met je opnemen.
Contactpagina