Drank en Rookwaar

Voeg automatisch de accijnskosten toe. Leg per partij accijnsgroepen, alcoholpercentages en platograden vast.

Simpel accijnzen toekennen met 7T software

In de basis is het verhandelen van drank en sigaretten niet afwijkend van andere producten. Een aantal klanten van 7T software hebben echter ook voorraad liggen van deze producten waarvan de accijnzen niet zijn afgedragen. Afhankelijk van de inklaring liggen deze goederen in een Entrepot of een Accijns Goederen Plaats (AGP).

Accijnskosten toevoegen aan de de orderregel

In de software van 7T software zijn hiervoor voorzieningen waardoor deze producten toch in het vrije verkeer verkocht kunnen worden. 7T voegt dan automatisch de accijnskosten toe aan de orderregel. Hiervoor zijn alle accijnsrekenregels in 7T opgenomen.

Voor de voorraadregistratie van drank zijn bijvoorbeeld ook de verschillende inhoudsmaten van de flessen van belang. Soms zijn er flessen van 1 liter, 75 cl of 50 cl. Ook dit kan 7T via de verschillende partijen uit elkaar houden. Het is dus niet noodzakelijk om hiervoor aparte artikelen aan te maken.

Alcohol percentages en platograden

Speciaal voor deze doelgroep kunnen zaken als accijnsgroepen, alcoholpercentages en platograden per partij vastgelegd worden.

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op