7T software partners

7T software werkt op diverse vlakken samen met partners om zo een optimale 7T ERP oplossing samen te stellen.

Escrow4All (Software Escrow)

Escrow4All (Software Escrow)

Escrow4all biedt full-service escrow diensten aan organisaties die serieus en professioneel omgaan met IT-risico management vraagstukken. Als onafhankelijke derde partij waakt Escrow4all over bedrijfskritische activa zoals broncode van software. De maker behoudt het intellectueel eigendom terwijl gebruikers extra zekerheid krijgen middels een geconditioneerd gebruiksrecht. Ten behoeve van haar klanten heeft 7T Software met Escrow4all een mantelovereenkomst afgesloten. Escrow4all zorgt ervoor dat de broncode van 7T Software periodiek ververst wordt en na een verificatie veilig wordt opgeslagen. Klanten kunnen eenvoudig als ‘escrow begunstigde’ deelnemen aan deze escrow regeling.
Maak kennis met de oplossingen van Escrow4all

Softpak - Customs Declaration System (Douane)

Softpak - Customs Declaration System (Douane)

7T werkt met Softpak samen op het gebied van de douane aangiftes. De aangiftes worden door 7T geheel voorbereid en dan via het Customs Declaration System van Softpak naar de douane gestuurd. Softpak print direct na een bericht van de douane de juiste documenten en geeft de ontvangen nummers (MRN) door aan 7T, waar deze bij de aangifte worden opgeslagen. Zo ontstaat een waterdicht systeem van ontvangsten en leveringen, dat door de douane goed te volgen is. 7T kan zo samen met Softpak alle bekende aangiftes als NCTS, AGS Import, Sagitta Uitvoer, PLDA en EMCS afhandelen.
Maak kennis met de oplossingen van Softpak

TransSmart (Transport/Logistiek)

TransSmart (Transport/Logistiek)

Met 7T kunt u allerlei zaken regel op het logistieke gebied, zoals het plannen van transporten, het plannen van ritten, etc.. Maar het laatste stukje, om de pakketten of de pallets daadwerkelijk bij de klant te krijgen, is lastiger. Veel vervoerders hebben hun eigen systemen en koppelen met al deze vervoerders is bijna niet te doen. Daarom hebben wij gekozen voor Transsmart. Door te koppelen met Transsmart hebben onze klanten direct de beschikking over 300 aangesloten vervoerders. Met één druk op de knop in 7T wordt de vervoerder op de hoogte gesteld van uw zending en worden de, door de vervoerder voorgeschreven, labels afgedrukt. Dagelijks worden zo 100.000 pallets via Transsmart over de hele wereld verzonden. Door de mogelijkheden van Transsmart kunnen uw klanten via Track&Trace hun pakketten gedurende het hele proces ook nog blijven volgen. 7T en Transsmart vullen elkaar dus prima aan!
Maak kennis met de oplossingen van TransSmart

Dalosy (Mobile Solutions)

Dalosy (Mobile Solutions)

Dalosy is gespecialiseerd in het leveren van mobiele totaaloplossingen, bestaande uit mobiele hardware, software, draadloze infrastructuur en beheer. Het ontzorgen van klanten staat daarbij centraal. 7T software werkt bij veel klanten samen met Dalosy bij het gebruik van de 7T Handheld oplossingen. Dalosy levert de mobiele hardware, de draadloze infrastructuur en het beheer van de apparatuur en 7T software levert de compleet met 7T ERP geïntegreerde handheld software oplossing. Samen kunnen wij zo oplossingen bieden met Windows Mobile en Android, inclusief Android tablets.
Maak kennis met Dalosy

Advisie leverancier van Exact Globe (Financiële modules)

Advisie leverancier van Exact Globe (Financiële modules)

Met Advisie heeft 7T software een partner waarmee gezamenlijk een top ERP oplossing wordt geleverd. 7T software levert met 7T ERP alle functionaliteit voor het hele handelsgedeelte en Advisie levert met de financiële bundel van Exact Globe een top financieel pakket. Samen met Advisie heeft 7T software een complete integratie gebouwd.
Maak kennis met onze Exact partner

Visma - Accountview (Financiële modules)

Visma - Accountview (Financiële modules)

Accountview produceert sinds 1987 financiële software. Een aantal jaar geleden is Accountview overgenomen door Visma, die Accountview gewoon als product blijft voeren. Klanten van 7T zetten Accountview versie Business of versie Team in voor de financiële modules. 7T heeft met Accountview net als met Exact Globe, geleverd door Advisie een zeer uitgebreide integratie.
Leer meer over de oplossingen van Accountview

Slimstock - Slim4 (Voorraad optimalisatie software)

Slimstock - Slim4 (Voorraad optimalisatie software)

7T ERP heeft diverse mogelijkheden om uw voorraad zo optimaal mogelijk te houden. In sommige gevallen kan het wenselijk zijn om vanuit historische data berekeningen te laten plaatsvinden om zo een nog betere inschatting van de benodigde software te maken. 7T heeft hierbij een integratie met Slim4, waarbij historische data vanuit 7T ERP naar Slim4 wordt gezet en inkooporders vanuit Slim4 in 7T ERP worden ingelezen.
Maak kennis met de oplossingen van Slimstock

Easy Systems - Easy Invoice/Swift factuur (Scan-en-herken inkoopfacturen)

Easy Systems - Easy Invoice/Swift factuur (Scan-en-herken inkoopfacturen)

7T ERP kan gekoppeld worden aan diverse oplossingen voor het digitaal afhandelen van inkoopfacturen. 7T ERP koppelt de nog te ontvangen inkoopfactuurposities door naar Easy Invoice, waarin de gescande of digitaal ontvangen inkoopfactuur wordt vergeleken en gekoppeld aan de NOF uit 7T. 7T ERP krijgt daarna van Easy Systems de inkoopfactuur terug, waarna 7T ERP deze geheel automatisch verwerkt en doorboekt (inclusief de NOF correctie) naar de gekoppelde financiële modules.
Maak kennis met de oplossingen van Easy Systems

FileLinx - FileLinx Factuur (Scan-en-herken inkoopfacturen)

FileLinx - FileLinx Factuur (Scan-en-herken inkoopfacturen)

7T ERP kan gekoppeld worden aan diverse oplossingen voor het digitaal afhandelen van inkoopfacturen. De standaardoplossing FileLinx Factuur zorgt voor de gedigitaliseerde verwerking van inkoopfacturen, stroomlijnt het inlezen, herkennen, indexeren, controleren, fiatteren, archiveren en verwerken in het financiële systeem. 7T ERP koppelt de nog te ontvangen inkoopfactuurposities door naar FileLinx Factuur, waarin de gescande of digitaal ontvangen inkoopfactuur wordt vergeleken en gekoppeld aan de NOF uit 7T. 7T ERP krijgt daarna van FileLinx Factuur de inkoopfactuur terug, waarna 7T ERP deze geheel automatisch verwerkt en doorboekt (inclusief de NOF correctie) naar de gekoppelde financiële modules.
Maak kennis met de oplossingen van FileLinx

Lucom (Scan-en-herken inkoopfacturen)

Lucom (Scan-en-herken inkoopfacturen)

7T ERP koppelt de nog te ontvangen inkoopfactuurposities door naar Lucom, waarin de gescande of digitaal ontvangen inkoopfactuur wordt vergeleken en gekoppeld aan de NOF uit 7T. 7T ERP krijgt daarna van Lucom de inkoopfactuur terug, waarna 7T ERP deze geheel automatisch verwerkt en doorboekt (inclusief de NOF correctie) naar de gekoppelde financiële modules.
Maak kennis met de oplossingen van Lucom

SRC System Integrators

SRC System Integrators

SRC System Integrators is een softwarebedrijf dat EDI- en Product Informatie Management oplossingen aanbiedt aan de Europese B2B-markt. Vanuit het hoofdkantoor in Hoorn ontwikkelen, implementeren en onderhouden zij een volledig pakket aan oplossingen gericht op data excellence.

Maak kennis met de automatiseringsoplossingen van SRC System Integrators

Topserv IT b.v.

Topserv IT b.v.

TopServ IT is als servicegerichte onderneming hét bedrijf op het gebied van Cloud- en on-premise netwerkoplossingen.
U kunt bij Topserv IT terecht voor alle oplossingen met betrekking tot uw IT (gerelateerde) zaken. TopServ IT opereert op landelijk niveau en heeft opdrachtgevers in diverse uiteenlopende marktsegmenten zoals o.a. transport & logistiek, detailhandel, accountancy, zorg, automotive, handelsondernemingen, etc.
Als IT-specialist staat Topserv IT bedrijven bij met deskundig advies, het beheren van uw netwerk via remote of on-site en levert Topserv de benodigde hard- en software. TopServ is uw betrouwbare IT-partner die u vakkundig en efficiënt ondersteunt in uw bedrijfsproces(sen) op het gebied van de huidige IT Technologie waarbij kwaliteit niet uit het oog wordt verloren.
Maak kennis met Topserv IT b.v.