Kom kennismaken!

7T software levert een ERP pakket dat modulair is opgebouwd. Zo kunt u het helemaal inrichten volgens uw behoeften en passend bij uw handelsactiviteiten. 7T software heeft uitgebreide expertise en ervaring met het automatiseren van een breed scala aan bedrijven in allerlei branches.

  • Marktleider Shipchandler software
  • 16 zeer ervaren medewerkers
  • Persoonlijk contact is als vanzelfsprekend
Automatiseren is mensenwerk

Wij werken volgens een eeuwenoude motto;

"wij behandelen anderen zoals we zelf behandeld willen worden"


Persoonlijke aanpak

7T software is in 2002 in Rotterdam opgericht door 7 mensen. Sinds die tijd werken we volgens een eenvoudig uitgangspunt: wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Bij 7T software begrijpen we dan ook de waarde van persoonlijk contact voor zakelijk succes. U kunt 7T software inschakelen bij alle vragen op het gebied van automatisering. Bijvoorbeeld bij de inventarisatie van eisen en wensen voor een nieuw softwarepakket.

Hoe werkt 7T ERP?

Als 7T sofware ook uw ERP oplossing mag leveren dan profiteert u van een moderne, prettige gebruikersinterface en krachtige technieken aan de achterkant. De software is modulair van opzet zodat u een pakket kunt samenstellen dat naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf en branche. Daarbij is de software schaalbaar voor kleine en grote organisaties. U bent hierdoor altijd verzekerd van een pakket dat met de veranderingen in uw bedrijf en markt meegroeit.


Enkele andere kenmerken:
  • Client servertechniek: gebruik het op uw lokale netwerk of via uw website. Zo kunt u actuele informatie opvragen waar u ook bent. Kunnen klanten prijzen opvragen of orders invoeren en heeft u de informatie tijdens een gesprek met een klant of leverancier direct bij de hand.
  • Koppelingen met veelgebruikte pakketten zoals Microsoft Word en Excel, fax en e-mail.
  • Gebouwd op Microsoft SQL Server met alle business rules van uw bedrijf. Zo voldoet de order altijd aan dezelfde eisen hoe deze ook binnenkomt.
  • Crystal Reports: alle rapporten, bonnen, offertes, inkoop bestelbonnen, pakbonnen, facturen enzovoorts volgen dezelfde standaard en zijn daardoor makkelijk aan te passen aan uw wensen.
Wie zijn wij

Sinds 2002 ontwikkelt, verkoopt en implementeert 7T software een eigen ERP systeem onder de naam 7T ERP. Op dit moment werken wij bij 7T software met 15 mensen. Met ons eigen ERP systeem leveren wij complete automatiseringsoplossingen voor handelsbedrijven. Hierbij hebben we speciale aandacht voor bepaalde sectoren zoals scheepvaart/ maritiem, dranken, zuivel, douane, gevaarlijke stoffen en logistieke dienstverlening. Binnen de nichemarkt van de scheepsleveranciers (shipchandlers) zijn wij de trotse marktleider. Veel van onze klanten bevinden zich in Nederland en Belgi├ź en via hoofdkantoren in deze landen is onze software ook uitgerold naar meerdere andere landen binnen Europa en China.

Waarom 7T software?

Onze kernwaarden:

Betrokken - Klantgericht - Integer - Eerlijk - Deskundig - Verantwoordelijk

7T software is als een warm bad. Eenmaal erin wil je er eigenlijk niet meer uit. Onze organisatie is dagelijks bezig onze klanten en onszelf met plezier te laten werken. Deze gedachte is de kern van het ontstaan van het bedrijf. Hierdoor werken we dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Wij vertellen u graag hoe we dit precies doen.
Contact