Prijzen

Het belangrijkste bij het aanschaffen van software is de functionaliteit. Als de functionaliteit van de software aansluit bij uw eisen en wensen, dan wordt de vraag actueel hoe u de software wilt gaan afnemen en waar de software fysiek geïnstalleerd moet worden.

  • SAAS
  • CLOUD
  • Kopen of Huren
Kopen of huren

Om te beslissen wat voor u het beste werkt, zijn er feitelijk maar 2 keuzes: Waar wilt u de software laten installeren, op uw eigen netwerk (On Premise) of op een externe locatie (in de Cloud). Hierbij zijn alle combinaties bij 7T mogelijk. Tegenwoordig wordt ook vaak de term Saas gebruik (Software as a service), dat is niets anders dan de software huren waarbij de software op een externe locatie draait. 7T biedt alle mogelijkheden en zal deze graag met u bespreken.

Kopen

Als u besluit om de 7T licentie te kopen, dan wordt het licentiebedrag in een aantal delen voldaan. Een deel bij opdracht, een deel als de software voor u wordt geïnstalleerd en het laatste deel als u de software daadwerkelijk voor operationele doeleinden gaat gebruiken. Op deze manier hebben alle partijen er belang bij om het project zo snel en soepel mogelijk af te ronden.

Een voordeel van kopen is dat de afschrijving van de aanschaf stopt, terwijl de huur blijft doorlopen. Als uw intentie is om 7T langer dan 5 jaar te gaan gebruiken, dan is het in dat opzicht misschien beter om te kopen.

Als u besluit uw 7T licentie te kopen, dan kunt u nog steeds kiezen om in de cloud te werken of on-premise.

Huren

Met huren weet u waar u aan toe bent. Voor de gekozen 7T licentie wordt een vast bedrag aan huur per maand afgesproken en een meer/minder bedrag per gebruiker. Op elk gewenst moment kunt u het aantal gebruikers of onderdelen van de licentie aanpassen.

Een voordeel van huren is dus de flexibiliteit en overzichtelijkheid van de kosten. Als u veel werkt met wisselende aantallen werknemers, bijvoorbeeld door seizoensinvloeden, dan kan het handig zijn om voor een bepaalde periode wat extra users of bepaalde modules erbij te huren.

Bij een aanschaf op huurbasis kunt u nog steeds kiezen om in de cloud te werken of on premise.

Onderhoudsovereenkomst

Bij de 7T software wordt altijd een onderhoudsovereenkomst afgesloten. Deze overeenkomst biedt u kosteloos toegang tot de support van 7T voor telefonische en e-mail ondersteuning bij het gebruik van de 7T software. Als een nieuwe versie van de 7T software op de markt komt, dan wordt deze kosteloos aan u ter beschikking gesteld. U bent er dus van verzekerd dat uw software steeds wordt aangepast aan de laatste wijzigingen in bijvoorbeeld de wetgeving. Maar ook dat de software meegroeit met de steeds sneller gaande technologische ontwikkelingen. Daarnaast profiteert u altijd van de verbeteringen die door ons aangebracht zijn naar aanleiding van de opmerkingen van u en uw medegebruikers.

Maatwerkovereenkomst

Ook als de standaard software voor u op maat is gemaakt, kunt u verzekerd zijn dat dit in de toekomst blijft aansluiten op de nieuwe versies van de 7T software. Als een nieuwe versie van de 7T software geleverd gaat worden, zullen wij uw maatwerk kosteloos overbrengen naar de nieuwe versie, zodat u snel verder kunt werken met uw vertrouwde software, maar met de voordelen die de nieuwe versie u biedt.

Deponeringsovereenkomst

Bij het afsluiten van een deponeringsovereenkomst wordt de totale software in eigendom overgedragen aan een erkend deponeringsbureau. Bij bijzondere omstandigheden, zoals een eventueel faillissement van 7T software bv, krijgt u het eigendom over de programmatuur, de broncodes, de database en alle documentatie, zodat de continuïteit van uw automatisering gewaarborgd kan blijven. Omdat de 7T software gemaakt is met toonaangevende standaard programmatuur, zoals Borland Delphi, Crystal Reports en Microsoft SQL Server, kunnen vele organisaties in Nederland hierop ondersteuning verlenen.

Saas

Software as a service, kortweg Saas, wordt gebruikt bij een combinatie van het huren van software en het huren van hardware. 7T kan deze dienst aanbieden in combinatie met een hardware partner.

Belangrijk is dat de servers van deze hardware partner altijd in Nederland staan en daarmee uw systeem ook onder de Nederlandse wet- en regelgeving valt. De locaties waar de servers staan zijn zowel fysiek als digitaal goed beveiligd en voorzien van uitmuntende verbindingen.

Samen met de geselecteerde hardware partner wordt gekeken naar uw behoefte op het gebied van de hardware en software. Zo kunnen ook uw e-mail en office pakketten opgenomen worden in de totale Saas-oplossing.

Hierdoor kunt u vanaf elke plek ter wereld verbinding maken met “uw server” en uw 7T pakket. U heeft altijd de beschikking over uw eigen bureaublad en kunt uw gegevens gebruiken alsof u op de zaak bent. Het enige wat u nodig heeft is een goede en snelle internet verbinding.

Door uw software en hardware te huren, weet u precies wat u maandelijks betaald. Hoge investeringen in hardware, back-up, systeembeheer en beveiliging zijn niet meer nodig, daar zorgt onze hardware partner wel voor. Als u de kosten van de Saas-oplossing wilt vergelijken met kopen en on premise installeren, dan raden wij u aan een TCO (Total Cost of Ownership) op te stellen voor een periode van minimaal 5 jaar. Of de kosten daadwerkelijk lager zijn dan bij aanschaf, kunt u dan zelf bepalen, maar zij zijn in ieder geval overzichtelijk.

De oplossing is ook heel flexibel. Een telefoontje is genoeg om (tijdelijk) de servercapaciteit te vergroten of zelfs een server erbij te huren of om het aantal gebruikers of onderdelen van de 7T licentie aan te passen.

ERP in de cloud

Iets “in de cloud” laten draaien of Saas (Software as a service) zijn veel gebruikte termen. Uiteindelijk is het bij beide niet erg ingewikkeld. Via een service provider huurt u eventueel servercapaciteit ergens in een datacenter. In plaats van op de server bij u op de zaak (on premise) wordt de software op de server in het datacenter geïnstalleerd. Daarmee draait uw 7T licentie in de cloud.

U kunt zelf een service provider uitzoeken, maar 7T heeft ook een hardware partner om 7T in de cloud aan te kunnen bieden. Belangrijk is dat de servers van deze hardware partner altijd in Nederland staan en daarmee uw systeem ook onder de Nederlandse wet- en regelgeving valt. De locaties waar de servers staan zijn zowel fysiek als digitaal goed beveiligd en voorzien van uitmuntende verbindingen.

Het enige dat u nodig heeft is een goede en snelle internet verbinding. Bij installatie in de cloud kunt u nog steeds kiezen of u uw 7T licentie wilt kopen of huren. Voor 7T maakt het niet uit waar wij onze software moeten installeren. Samen met u kiezen we de beste oplossingen en zorgen dat het werkt.

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op