Baliemodule

Directe verkoop vanuit winkel, showroom of magazijn

7T ERP heeft een logistiek traject via picklijst en pakbon naar de factuur. Er zijn echter ook situaties waarbij er direct vanuit een winkel, showroom of magazijn wordt verkocht. De producten die de klant wil kopen liggen dan al bij de balie. Er is dan geen picklijst of pakbon nodig. De oplossing die 7T ERP hiervoor heeft is de Baliemodule vaak gebruikt in combinatie met barcodescanning.De baliemodule is natuurlijk een geïntegreerd onderdeel van 7T ERP en dus is er een up-to-date inzicht in de voorraad en wordt bij levering via de baliemodule de voorraad ook direct bijgewerkt. Dus geen nachtelijke uploads van balieorders in een ERP. U heeft dus de snelheid van invoer en afhandeling maar u heeft ook het directe inzicht in alle verkopen en in de actuele voorraadpositie.

Snelheid

Voor het snel invoeren van de artikelen kan een barcodescanner gebruikt worden. Per artikel worden de gescande aantallen bij elkaar geteld, zodat de factuur overzichtelijk blijft. Fouten bij de invoer of het scannen kunnen snel en eenvoudig gecorrigeerd worden. Als in de baliemodule een bekende klant wordt geselecteerd, dan gebruikt 7T ERP de prijzen die met die klant zijn afgesproken.

Flexibiliteit

Voor de facturatie kan natuurlijk gekozen worden voor directe facturatie (o.a. contant). Maar de factuur kan ook via de e-mail toegezonden worden of verzameld met andere leveringen en aankopen tot een (verzamel-) factuur per week of per maand. De balie module kan ook gebruikt worden voor aanbetalingen bij de verkoop van artikelen die voor de klant besteld of bij de klant bezorgd moeten worden. De klant krijgt dan een factuur voor de aanbetaling en een orderbevestiging voor de hele order. Bij de definitieve levering maakt 7T ERP dan automatisch een factuur voor het resterende bedrag.

Baliemodule

De belangrijkste features van onze baliemodule om verkoop vanuit uw winkelruimte, showroom of magazijn te realiseren

Directe verkopen - Compleet

  • Snelle invoer
  • Barcode scanning
  • Inzicht in totaalbedrag en BTW

Voorraad – Snelheid

  • Integratie met 7T Voorraad
  • Balie verkopen direct in inkoopadvies

Geïntegreerd - Compleet

  • Aanbetalingen
  • Factuur via e-mail
  • Verzamelfactuur

Wat gaat onze Baliemodule uw organisatie opleveren?

Hogere klanttevredenheid

7T ERP zorgt ervoor dat orders sneller afgehandeld kunnen worden. Zonder overbodige picklijsten en pakbonnen. Hierdoor hoeven klanten minder lang te wachten.

Snellere afhandeling betekent een hogere klanttevredenheid

Kostenbesparend

Een snellere afhandeling van orders en aanbetalingen zorgt ook voor een kortere doorlooptijd.

Kortere doorlooptijd = Minder uren = Lagere kosten

Omzet verhogend

Het toevoegen van de baliemodule aan uw 7T licentie geeft u een extra verkoopkanaal.

Extra verkoopkanaal = Aantrekken nieuwe klanten & Omzetverhogend

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op