Balieverkopen

Voor orders die aan de balie worden ingevoerd en afgehandeld is binnen 7T een kassa-/baliemodule beschikbaar.

Sneller invoeren van uw order

Voor het invoeren en afhandelen van balieorders kan de 7T Baliemodule worden gebruikt. De order kan direct worden ingevoerd en afgehandeld, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn voor de facturatie zoals contant, of rekening met direct afgedrukt factuur of het nazenden van een (verzamel-) factuur.

Voor het snel invoeren van de order kan een barcodescanner worden gebruikt voor het scannen van de artikelen. Alle producten worden in de baliemodule netjes per artikel bij elkaar geteld. Fouten bij het scannen of bij de handmatige invoer kunnen snel gecorrigeerd worden. Achter de schermen is de balieorder identiek aan een “normale” order. Het omzetten van contant naar rekening of de order aan de balie invoeren en toch via het normale ordertraject laten lopen is allemaal mogelijk. Zonder keuze voor een klant worden de standaard prijzen van de artikelen gebruikt. Als wel een klant wordt geselecteerd, dan worden in de baliemodule automatisch de prijsafspraken gebruikt die met de klant zijn afgesproken.

Bij het verkopen van artikelen die besteld of bezorgd moeten worden is het ook mogelijk om via de baliemodule de aanbetaling te regelen. De klant krijgt dan een factuur voor de aanbetaling en een orderbevestiging voor de hele order. Bij de levering kan vervolgens een factuur gemaakt worden voor het resterende bedrag.

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op