Beheer van Voorraad van Derden / Spareparts

De oplossing voor het inslaan, opslaan en uitslaan van goederen die niet uw eigendom zijn.

Eindelijk uw service inzichtelijk en facturabel maken

7T heeft een complete oplossing voor het inslaan, opslaan en uitslaan van goederen die niet uw eigendom zijn

Beheer voorraad derden / Spareparts

Na het invoeren van de ontvangst van de goederen, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle standaard voorzieningen van 7T, zoals opslag van transit/niet communautaire goederen, gevaarlijke stoffen, 7T handheld applicatie, etc, wordt de klant op de hoogte gebracht van de ontvangst en de staat van de goederen.

Veel gebruikers van 7T hebben hun voorraad derden registratie gekoppeld aan een website, waarop de klant kan inloggen om de inslagen, uitslagen en voorraad te controleren. Indien gewenst kunnen de klanten ook via de website hun gewenste leveringen ingeven. Deze worden door 7T tot een picklijst verwerkt.

Leveringen van voorraad derden kunnen via de module Zendingen gecombineerd worden met andere leveringen naar dezelfde klant. Vanzelfsprekend wordt de klant op de hoogte gebracht van de leveringen die in zijn opdracht zijn uitgevoerd. Het inzicht voor u en uw klant in de voorraadstand is van groot belang.


Facturatie

Het beheer van de voorraad derden kan kosteloos gedaan worden, maar er kunnen ook kosten in rekening worden gebracht voor de inslag, de uitslag en/of de opslag van de goederen. Er kan gewerkt worden met speciale prijzen per onderdeel en met vaste kostencomponenten, waarbij de prijs bijvoorbeeld gebaseerd kan zijn op het volume en/of het gewicht van het artikel. Veel gebruikte kostencomponenten zijn:

  • Inslag kosten
  • Uitslag kosten
  • Opslag kosten / Bewaarloon per maand

De in- en uitslag kostencomponenten kunnen verder opgedeeld worden in componenten als palletiseren, handeling kosten per colli of per pallet, documentkosten per gemaakt document voor de zending, etc. Deze zelf te definiƫren kostencomponenten kunnen berekend worden per colli, pallet, kilogram, ton, document, zending, etc.

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op