Bruto/Netto gewichten en tarra berekeningen

Artikelen verhandelen op basis van bruto- of nettogewichten? 7T heeft een aantal effectieve faciliteiten.

Bruto/Netto gewichten en tarraberekening

Voor bedrijven die artikelen verhandelen op basis van bruto- of nettogewichten heeft 7T een aantal faciliteiten om dat gemakkelijker te laten verlopen.

7T software heeft een koppeling gemaakt met de professionele weegschalen van Mettler Toledo.

Met de 7T Weegschaalkoppeling en een tarra berekening worden de bruto en netto gewichten per pallet vastgelegd. Ook een indeling in partijen is mogelijk. De gewichten kunnen desgewenst ook apart per collo vastgelegd worden. Dit wordt veel gebruikt door bedrijven die handelen in colli met wisselende gewichten per collo.

Natuurlijk blijft het mogelijk om deze artikelen in orders te combineren met artikelen die op basis van stuks worden geleverd.

Per artikel kan ingesteld worden of 7T zelf de juiste partij, pallet of doos moet selecteren of dat de gebruiker dat direct bij invoer van de order zelf wil doen. Hierbij ziet de gebruiker in één oogopslag de gewichten per locatie en kan één of meerdere partijen of zelfs pallets toewijzen aan de order. Dit is vooral van belang bij verschillende kwaliteiten per partij, binnen één artikel of bij afwijkende gewichten per colli en per pallet. Zo kan de gebruiker eenvoudig via 7T een combinatie van gewichten zoeken die overeenkomt met de vraag van de klant. Hij kan ook alleen een partij aanwijzen en de selectie van de colli en pallets aan 7T overlaten.

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op