Ritplanning

Met 7T Ritplanning is het mogelijk om transport te plannen en in te kopen en doorberekenen aan uw klant.

Ritplanning

Met 7T Ritplanning is het mogelijk om ritten te plannen en bijvoorbeeld het transport in te kopen en eventueel door te berekenen aan de klanten binnen die rit. In een rit kunnen orders, zendingen en inkooporders opgenomen worden.

Gedetailleerd rit gegevens bijhouden

In de ritplanning kunnen desgewenst gedetailleerd de gegevens van de rit worden bijgehouden. Hierbij moet gedacht worden aan het transportmiddel, de chauffeur, de totale duur van het transport (vanaf de start van het laden tot aan de terugkomst), de laadtijd, rijtijd en wachttijd (per order/zending). Deze kunnen omgezet worden naar kosten van het transport, eventueel inclusief weekendtoeslag.

Vanuit deze gegevens kan 7T een inkoopvoorstel maken, zodat het goedkeuren van de factuur (als deze conform de afspraken is) nog maar een formaliteit is. Ook kan 7T de kosten (plus opslag) verdelen over de verkooporders. Als u besluit om het transport niet door te berekenen, geeft dit u wel een mogelijkheid om de kosten op een zending/order te zetten, waardoor de nettomarge op de order/klant beter inzichtelijk is.

Heeft u een eigen transportdienst of zijn de financiƫle zaken minder van belang, dan is de module 7T Eigen transportdienst meer iets voor u.

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op