7T software klanten

7T software is qua functionaliteit zo opgezet dat het toepasbaar is voor grote en kleine bedrijven. Wij hebben klanten met enkele tot meer dan 100 medewerkers in diverse branches van het MKB. Wij zijn altijd op zoek naar organisaties die net iets meer nodig hebben dan andere standaard pakketten kunnen bieden. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat u altijd verzekerd bent van een pakket dat met de veranderingen binnen úw bedrijf en úw branche meegroeit.

Activin / Activin Wine Group

Activin / Activin Wine Group

Activin Wine Group is een gepassioneerde organisatie die hoogwaardige wijnen, water en sterke drank op de Nederlandse markt importeert, distribueert en verkoopt aan retail (o.a. Albert Heijn, Gall&Gall), duty free, luchtvaartmaatschappijen (o.a. KLM) en groothandels. Activin Wine Group werkt met een hoge mate van flexibiliteit, korte communicatielijnen en een brede portefeuille. 7T software heeft middels maatwerk aanpassingen een volledige geïntegreerde ERP applicatie sec op de bedrijfsvoering van Activin opgeleverd.
Maak kennis met Activin

Pentrade B.V.

Pentrade B.V.

Pentrade is een onafhankelijke groothandel in belastingvrije en accijnsvrije producten met een eigen douane entrepot en Accijns Goederen Plaats. Met moderne transportmiddelen en samen met shipchandlers levert Pentrade wereldwijd aan vracht- en cruiseschepen. Zij leveren ook direct aan taxfree shops, militaire kampen, ambassades en VN-organisaties. Omdat 7T software ook de hele douaneafhandeling inclusief accijnsberekeningen kan afhandelen, is 7T software de juiste partner voor Pentrade.
Maak kennis met Pentrade

L'Exception

L'Exception

L’Exception importeert en distribueert wijnen, waters en spirits van hoogwaardige kwaliteit uit vrijwel alle vooraanstaande wijn producerende landen. L’Exception levert wijn aan horecabedrijven, waaronder restaurants uit de midden- en topklasse en hotels, theaters, catering en onafhankelijke wijnwinkels. Sinds 2020 gebruikt L’Exception hiervoor de oplossingen voor drankenhandels van 7T ERP.
Maak kennis met L'Exception

Ferwerda

Ferwerda

Ferwerda World Wide Meat suppliers is een groothandel in vleesproducten, gevogelte en een breed assortiment bevroren producten. Zij leveren dit aan internationaal opererende bedrijven. Ferwerda heeft direct contact met de grote abattoirs binnen en buiten Europa. Omdat er gewerkt wordt met gewichten en men een koppeling wilde met de weegschalen van Mettler Toledo, is 7T software de juiste keus.
Maak kennis met Ferwerda

Unilac Holland B.V.

Unilac Holland B.V.

Vandaag de dag is Unilac Hollland uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerd exporteur van Europese kaas en zuivel. Inmiddels is Unilac Hollland actief in meer dan 70 landen. Dat klinkt groot, maar de organisatie is nog net zo snel en flexibel als toen Unilac Hollland is begonnen. Elke dag opnieuw doet Unilac Hollland er alles aan om de wensen van hun klanten te vervullen. Bij Unilac Hollland is ‘service’ nog echt service. Daarom is een familiebedrijf als Unilac Holland een gepassioneerde en duurzame partner voor al haar internationale klanten en leveranciers. Een perfecte combinatie met 7T ERP.
Maak kennis met Unilac Holland

Anich Dairy (Shanghai) Co., Ltd

Anich Dairy (Shanghai) Co., Ltd

Anich Dairy streeft ernaar om de beste zuivelproducten die Europa te bieden heeft naar China te brengen. Momenteel importeren en distribueren zij een reeks kazen uit Nederland, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Engeland, Denemarken en Duitsland. De producten zijn overal in China te vinden, zowel in de detailhandel als in de foodservice.

Kepler 15

Kepler 15

Kepler15 is de importeur en distributeur van de Italiaanse kwaliteitswaters S.Pellegrino en Acqua Panna, de typisch Italiaanse fruitdranken Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks én Franse kwaliteitswaters Perrier en Vittel. Sinds 2018 doet Kepler15 ook de distributie van een aantal premium spiritsmerken, namelijk; The London Nº1 Gin, MOM Gin, Nomad Outland Whisky, La Copa Vermouth en Tio Pepe Sherry. Sinds 2020 maakt Kepler15 gebruik van 7T ERP.
Maak kennis met Kepler 15

Meyboom

Meyboom

Al tientallen jaren is Meyboom een begrip in de wereld van de groente en fruit. Tot op de dag van vandaag worden verse groenten, fruit, aardappelen, exoten en kruiden dagelijks vers geleverd aan groentewinkels, marktkramen en als proviand aan boord van schepen.
Maak kennis met Meyboom