Eigen transportdienst

Met 7T gemakkelijk uw transporten plannen en indelen.

Eigen transportdienst met gemak plannen

Als u gebruik maakt van een eigen transportdienst, dan kunt u met 7T gemakkelijk uw transporten plannen en indelen. Bij de invoer van de order kan aangegeven worden of de levering via de eigen- of een externe transportdienst moet verlopen, of bijvoorbeeld wordt afgehaald.

Transportorders

De ritten kunnen met de hand worden aangemaakt of vanuit een dag/weekschema automatisch worden gegenereerd. In deze ritten kunnen verkoop-, inkoop- en transportorders worden opgenomen. Transportorders zijn niet ordergebonden transportopdrachten om bepaalde zaken op te halen of weg te brengen.

Voor de verkooporders kunt u zelf bepalen of u de ritplanning vóór het picken wilt afhandelen of tijdens/na het picken. De klanten die het vooraf doen sturen hun picklijsten ook min of meer aan via de ritplanning. Als een rit wordt vrijgegeven schieten alle picklijsten op de juiste plek het picklijstenscherm in. Alle picklijsten voor de rit die het eerste weg moet staan bovenaan. Op de picklijst wordt dan ook vaak een verzamellocatie getoond, waar de orderpicker/inpakker de orders voor die rit moet verzamelen.

Wilt u meer financieel inzicht in de ritten en/of wilt u laadtijden, rijtijden en wachttijden bijhouden en in- en verkooporders genereren, dan is de module 7T Ritplanning mogelijk meer iets voor u.

Een demo, of gewoon een goed gesprek?

Heeft uw bedrijf iets specifieks dat u onderscheidt van uw concurrenten?

Neem contact met ons op